Extrainkomster.nu

Delta i tävlingar på nätet

Hem > Delta i tävlingar på nätet

Delta i tävlingar på nätet

Delta i tävlingar på nätet

På nätet vimlar det av tävlingar av alla dess slag, man kan vinna allt ifrån pengar och resor till mobiltelefoner och datorer. Det finns även ett flertal sidor som har till affärsidé att samla alla tävlingar på ett och samma ställe.

Det man kan tänka på kring alla dessa tävlingar är att de ofta skapas för ett syfte vilket ofta är marknadsföring. I och med tävlingen får företaget ökad publicitet och detta leder på längre sikt till ökad försäljning. Det har blivit allt vanligare att företagen kräver någonting av dig i samband med ditt tävlingsdeltagande. Detta är något du som deltagare får ta ställning till innan du deltar. Följande är vanligt:

  • Du accepterar automatiskt att din e-postadress sparas för framtida utskick av nyhetsbrev eller erbjudanden.
  • Du tvingas gilla och/eller dela ett visst inlägg eller en sida på Facebook, detta kommer sedan att synas i din profil om du inte väljer att ta bort dina gillningar och delningar efter tävlingens slut.
  • Du ombeds lämna ut personliga uppgifter i samband med någon svårläst finstilt text, här gäller det att se upp så att du inte binder dig på något du inte är intresserad av.
  • Du får någonstans i tävlingsprocessen ge ut dina kreditkortsuppgifter, GÖR ALDRIG DET!

Vad kan man vinna?

Vilka vinster man kan vinna varierar väldigt mycket från tävling till tävling, ibland är det något litet men ibland kan man vinna resor eller resecheckar, hemelektronik, pengar m.m. Även prylar du inte är intresserad av kan vara idé att tävla för, man kan alltid sälja det man vunnit och därigenom skaffa sig en enkel extrainkomst.

Varför tävla?

Det kan vara riktigt roligt att delta i tävlingar, kanske kan man göra det till en rolig grej inom familjen. Det kan dock vara mycket tidsödande med olika slogantävlingar eller andra tävlingar där det krävs mycket av dig som deltagare. Det är dock, i princip, alltid gratis att tävla så du förlorar inget på att försöka. Googla tävlingar och du kommer hitta massa spännande.

En sida som har många tävlingar och massor med gratis grejer är Gratisgrejer.nu. Väl värt ett besök.

SENASTE TIPSEN