Extrainkomster.nu

Tjäna pengar med Fiverr

Hem > Tjäna pengar med Fiverr

Tjäna pengar med Fiverr

Har du hört talas om tjänsten Fiverr? Fiverr.com är en marknadsplats där frilansare erbjuder sina tjänster till köpare för så lite som 5 USD (ca 59 SEK). Max beloppet för ett jobb aka gig är 995 USD ca 10348 SEK.

Idag har Fiverr miljontals användare över hela världen och erbjuder frilanstjänster inom hundratals olika nischer. Genom att skapa ett konto gratis kan du börja erbjuda dina tjänster till kunder från hela världen.

Exempel på tjänster / jobb på Fiverr

– Hjälpa till med översättningar
– Skriva texter om olika ämnen
– Erbjuda grafiska tjänster t.ex göra enklare logo
– Skapa musikfiler och videoklipp
– IT-support
– Webbdesign
– mycket annat så länge det är lagligt.

Vad kostar det att bli frilansare på Fiverr?

Det är gratis att skapa ett konto på Fiverr. Sedan betalar du en provision till Fiverr för varje jobb du genomför. Provisionen är för närvarande 20%.

Exempel:

Du gör logo åt en kund för 20 USD.  Fiverr drar automatiskt deras provision från ditt Fiverr-konto – 20% av 20 USD dvs 4 USD. Kvar till dig blir 16 USD.

Hur mycket pengar kan jag tjäna på Fiverr?

Allt ifrån noll kronor till en fet heltidslön varje månad. De mest populära jobben omsätter tusentals kronor varje dag. Gör en koll på vilka typer av jobb som efterfrågas. Bli bra och gör bra jobb så du får många positive omdömen så kommer du garanteras att lyckas tjäna extra inkomster.

Vad är Fiverr PRO?

Fiverr Pro är en tjänst som vänder sig till professionella frilansare som erbjuder premiumtjänster. Alla konton är verifierade av Fiverr och du måste ansöka om ett PRO konto.

Klicka här för att skapa ett gratis konto på Fiverr.com och kom igång redan idag

SENASTE TIPSEN